09-10-2018Open Huizen Dag oktober 2018

Zaterdag 6 oktober is het Landelijke Open Huizen Dag. Het belooft die dag droog weer te worden, dus ga er lekker op uit om zonder afspraak een aantal te koop staande huizen te bekijken!

Nog steeds profiteren van de lage hypotheekrente!

Het kopen van een huis blijkt vaak nog steeds veel voordeliger dan het huren van een huis. Plan eens een gesprek met de hypotheekadviseur om een en ander voor u uit te rekenen en te vergelijken. De hypotheekrente is nog steeds historisch erg laag, waardoor het kopen van een huis vaak voordelig uitvalt.

Aankoopmakelaar!

Omdat het momenteel druk is op de woningmarkt moeten kopers steeds vaker snel beslissen. Om ervoor te zorgen dat uw droomwoning niet aan uw neus voorbij gaat, kan het inschakelen van een aankoopmakelaar u helpen bij het bepalen van uw woningkeuze, de aankoopstrategie en de prijsonderhandelingen.

Notariskantoor!

En natuurlijk kiest u dan voor ons notariskantoor om de woningoverdracht officieel te maken.

Maak direct een vrijblijvende afspraak >

Waarom ons notariskantoor?

Wij zorgen op een begrijpelijke manier voor alle notariszaken die komen kijken bij de aankoop van uw huis. Dit jaar kregen we hiervoor nog de beoordeling ‘uitstekend’ toegekend door het kadaster.
Wij plannen de afspraak voor de officiële overdracht van een huis dan ook altijd ruim in (meer dan een uur). Op die manier is er voldoende tijd om aan u alle belangrijke zaken uit te leggen die komen kijken bij het kopen van een huis en is er voor u voldoende tijd om vragen te stellen. Wij maken van één van de belangrijkste aankopen in uw leven dus geen haastwerk.
Vraag maar eens in uw omgeving (bijvoorbeeld uw makelaar) naar de ervaringen met ons notariskantoor.

Gratis

Bovendien hebben kopers van een woning bij ons op kantoor recht op een gratis gesprek over bijvoorbeeld testamenten of samenlevingscontract.

Meer weten?

Als u meer wilt weten over mijn kantoor, dan kunt u ons opzoeken op Facebook of de website. Zo krijgt u alvast een beeld van wat ons kantoor voor u kan doen en wie er allemaal gaan werken aan de overdracht van uw droomhuis.

Mijn medewerkers en ik wensen u heel veel plezier met het vinden van uw droomhuis en helpen u daarna dus heel graag bij de officiële overdracht!

Adam Elzinga

mr. A (Adam) Elzinga
Notariskantoor mr. Adam Elzinga
Dr. Nassaulaan 8
9401 HK Assen
Tel: 0592-311550
www.notariskantooradamelzinga.nl
Facebook: notariskantoor mr. Adam Elzinga