Als Notaris bekwaam op vele gebieden

Zoekt u een notaris Groningen? Ons notariskantoor is zeer bekwaam op het gebied van woningoverdrachten, hypotheken, testamenten, samenlevingscontracten en huwelijksvoorwaarden in Groningen. Op een zeer begrijpelijke manier wordt deze soms lastige materie aan u uitgelegd; iedereen die bij ons notaris Groningen een akte tekent weet dan ook precies wat en waarom hij/zij tekent. Eén van de redenen daarvoor is dat er voldoende tijd voor iedere afspraak wordt uitgetrokken, dat werkt prettiger voor u en dus ook voor ons.

Zakelijke markt

Ons notariskantoor is ook zeer thuis op de zakelijke markt: oprichting van B.V.'s, aandelenoverdrachten, de oprichting van stichtingen, verenigingen en statutenwijzigingen. Op dat gebied is er veel ervaring aanwezig. Er zijn al vele stamrecht B.V.'s (Gouden Handdruk B.V.'s) via ons kantoor opgericht, maar ook de omzetting van een eenmanszaak in een B.V. gebeurt veelvuldig. Verder zijn er ook diverse Algemeen Nut Beogende instellingen (ANBI's) door ons kantoor opgericht, daarbij kunnen wij ook zeker onze deskundige hulp bieden.

Notaris Groningen, wat doet Notariskantoor Adam Elzinga in Groningen?

Het kantoor is gevestigd in Assen, aan de dr. Nassaulaan 8 te Assen. De Dr. Nassaulaan is één van de meest karakteristieke lanen, die toegang bieden tot het centrum van Assen. Het kantoor kijkt uit op 'De Hertenkamp': ongeveer 100 jaar geleden ontstaan met de schenking van het eerste hert door de gouverneur van Assen. Nu lopen er ongeveer vijftien herten. Bijna iedere Assenaar kent de Hertenkamp: het kantoor is dus gemakkelijk te vinden. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid op eigen erf, hetgeen door iedereen als zeer prettig wordt ervaren: de auto kan voor de deur geparkeerd worden.

Notaris Groningen nodig?

Mocht u meer informatie willen over de hiervoor gemelde of andere onderwerpen en bevindt u zich in de omgeving van Groningen, neem gerust contact op met ons kantoor in Assen. U kunt ook vrijblijvend het contactformulier of offerteaanvraag invullen om in contact te komen met ons notaris die u in Groningen kan helpen. Wij helpen u graag!