02-01-2015Leonie Gorter & Laura Zijlstra

Adam Elzinga
Mr. Adam Elzinga
Ik heb al eens eerder geschreven dat het soms lijkt alsof ik als notaris alles zelf doe op kantoor.
Dat komt omdat de meeste klanten ook alleen maar mij zien en spreken bij het ondertekenen van de akten, maar ik sta er natuurlijk niet alleen voor. Er staat een team van medewerkers om mijn heen. Dit zijn collega’s met een eigen specialisatie, met veel kennis en die doen waarin zij goed zijn. In een vorige column hebben Kor Haanstra en Willemijn Blom zich al voorgesteld. Nu is het de beurt aan Leonie Gorter en Laura Zijlstra. Ook zij horen bij het superteam van notariskantoor mr. Adam Elzinga!

Leonie Gorter  
Gorter
Ik ben Leonie Gorter. Ik maak diverse soorten akten (meestal huisoverdrachten en hypotheken). Ook ben ik op kantoor verantwoordelijk voor de boekhouding. Ik vind dit een leuke combinatie van taken. Een notariskantoor beheert veel geld voor klanten; denk maar eens aan de koopsom van een huis, het notariskantoor zorgt ervoor dat bij woningoverdrachten het geld van de koper en verkoper veilig en gegarandeerd is. De verkoper kan er dan ook op vertrouwen dat het geld van de koper (en zijn hypotheekbank) op de bankrekening van de notaris staat en de koper mag er op vertrouwen dat pas na alle controles het geld aan de verkoper wordt overgemaakt.

 

Laura Zijlstra
Zijlstra
Ik ben Laura Zijlstra en heb op kantoor als officiele functies receptioniste en secretaresse. De meeste mensen kennen mij omdat ik de telefoon opneem en zorg voor de ontvangst van klanten, maar ik doe natuurlijk veel meer! U wilt een opsomming? Ik zorg ervoor dat de afspraken goed in de agenda komen, ik zorg voor de officiele registratie van de akten en beheer ik het repertorium en zorg voor het opbergen van de akten in de kluis. Daarnaast maak ik dossiers aan en ondersteun de notaris en collega’s bij hun werk. Kortom teveel om allemaal op te noemen. Laat ik het zo samenvatten; ik verveel me geen moment op kantoor!

 

Notariskantoor mr. Adam Elzinga
Dr. Nassaulaan 8
9401 HK Assen
Tel: 0592-311550
http://www.notariskantooradamelzinga.nl
Notarisadamelzinga FacebookFacebook: notariskantoor mr. Adam Elzinga
Notarisadamelzinga TwitterTwitter: @notaris_assen