03-04-2018Open Huizen Dag

Zaterdag 7 april is het weer Landelijke Open Huizen Dag: de dag waarop u zonder afspraak een aantal te koop staande huizen kunt bekijken.

In deze column een aantal tips:

Profiteer van de lage hypotheekrente! De hypotheekrente is nog steeds historisch erg laag. Daardoor is het kopen van een huis uiteindelijk vaak nog steeds veel voordeliger dan het huren van een huis. Plan eens een gesprek de hypotheekadviseur om een en ander voor u uit te rekenen en te vergelijken.

Schakel een aankoopmakelaar in! Om u goed voor te bereiden is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Omdat het momenteel druk is op de woningmarkt moeten kopers steeds vaker snel beslissen. Een aankoopmakelaar kan u helpen bij het bepalen van de strategie en de prijsonderhandelingen, zodat uw droomwoning niet aan uw neus voorbij gaat.

Zoek een leuk en goed notariskantoor! En natuurlijk is het ook goed om alvast na te denken over welke notaris de overdracht van uw huis moet doen. Waarom mijn notariskantoor kiezen? Mijn notariskantoor neemt de tijd voor u en zorgt op een begrijpelijke manier voor alle notariszaken die komen kijken bij de aankoop van uw huis. Ook regelen we het natuurlijk goed voor u: onlangs kregen we hiervoor nog de beoordeling ‘uitstekend’ toegekend door het kadaster. Mijn notariskantoor plant de afspraak voor de officiële overdracht van een huis altijd ruim in (meer dan een uur). Op die manier is er voldoende tijd om aan u alle belangrijke zaken uit te leggen die komen kijken bij het kopen van een huis en is er voldoende tijd voor u om vragen te stellen. Wij maken van één van de belangrijkste aankopen in uw leven dus geen haastwerk. Vraag ook maar eens in uw omgeving (bijvoorbeeld uw makelaar) naar de ervaringen met ons kantoor.

Meer weten? Als u meer wilt weten over mijn kantoor, dan kunt u ons opzoeken op Facebook of de website. Zo krijgt u alvast een beeld van wat ons kantoor voor u kan doen en wie er allemaal gaan werken aan de overdracht van uw droomhuis.

Mijn medewerkers en ik wensen u alvast heel veel plezier met het vinden van uw droomhuis en helpen u daarna dus heel graag bij de officiële overdracht!

EN leuk om te weten: voor alle kopers die de officiële overdracht van hun droomhuis door ons kantoor laten doen is er de officiële luxe notariskantoor Adam Elzinga sleutelhanger beschikbaar!