03-29-2017Wie is Wie

 

Adam Elzinga           Kor Haanstra                  


               
Willemijn Blom
Adam Elzinga   Kor Haanstra    Willemijn Blom

Soms hoor ik dat klanten denken dat ik als notaris alles zelf doe. Op zich begrijpelijk omdat veel mensen mij vaak in deze krant zien staan en ook mij spreken als ik de akten uitleg en onderteken, maar ik hoef het gelukkig echt niet allemaal alleen te doen.
Er werken op ons kantoor meerdere mensen. Dit zijn collega’s met ieder een eigen specialisatie die daarvan veel weten en doen waarin zij goed zijn. Vandaag stel ik twee van hen voor. Zij leggen zelf uit welk werk zij doen. Natuurlijk zijn er nog meer medewerkers en die komen ook nog zeker een keer aan bod om zich voor te stellen. Met z’n allen vormen wij een goed team waar we trots op zijn!

Ik ben Kor Haanstra. Op ons kantoor doe ik samen met andere collega’s alles wat met registergoederen te maken heeft. Dat betekent dat ik me bezighoud met de overdracht van bijvoorbeeld een (nieuwbouw-)huis, een appartement, bedrijfsgebouw en soms zelfs een teboekgesteld schip!
Omdat ik veel ervaring heb, zorg ik er voor dat eventuele problemen tijdig worden opgemerkt en opgelost, zodat u zonder zorgen eigenaar kunt worden. Laat dat maar aan mij over. Ik regel het graag en met veel plezier voor u!

Ik ben Willemijn Blom. Mijn specialisatie is familierecht en dat betekent dat ik bijvoorbeeld testamenten, huwelijksvoorwaarden en levensvolmachten opstel. Verder hou ik me bijvoorbeeld ook bezig met de afwikkeling van erfenissen. Het leuke aan familierecht vind ik dat ik mensen kan helpen met het nemen van beslissingen die soms lastig voor hen zijn, maar die wel veel problemen kunnen voorkomen. En met goed advies kan ik vaak ook nog zorgen voor een flinke besparing van erfbelasting. Kortom: maak eens een afspraak om uw situatie door te nemen. Ook ik sta graag en met plezier voor u klaar!

 

Notarisadamelzinga AWBZ
Notariskantoor mr. Adam Elzinga
Dr. Nassaulaan 8
9401 HK Assen
Tel: 0592-311550
http://www.notariskantooradamelzinga.nl
Notarisadamelzinga FacebookFacebook: notariskantoor mr. Adam Elzinga
Notarisadamelzinga TwitterTwitter: @notaris_assen