04-05-2016Openhuizendag 2016

Open Huizen Dag: een dag waarop u -vrijblijvend zonder afspraak- te koop staande huizen kunt bekijken. Maak gebruik van deze kans en ga gewoon eens kijken of een bepaald huis u bevalt!

Droomhuis gevonden: welke notaris?
En stel dat u uw droomhuis vindt en dat dit ook haalbaar is qua hypotheek. Dan is het tijd om een notariskantoor te zoeken dat er voor zorgt dat u eigenaar wordt van uw droomhuis.

Maar welk notariskantoor moet u dan kiezen?
Nou eigenlijk is dat simpel: zoek een notariskantoor dat de tijd neemt voor u en op een goede, maar ook op een prettige manier, zorgt voor alle notariszaken die komen kijken bij de aankoop van uw huis.

En dat is nou precies wat mijn kantoor graag voor u doet!
Vraag eens aan bekenden hoe een notariskantoor bekend staat, of vraag gewoon rechtstreeks aan een notariskantoor wat ze voor u doen en hoe lang ze bijvoorbeeld de tijd nemen voor u om de belangrijke akten door te nemen op de dag van de officiële overdracht. Mijn kantoor plant de afspraak altijd ruim in (meer dan een uur), zodat er voor u alle tijd is om alles uitgelegd te krijgen en de officiële overdracht van uw droomhuis dus geen haastwerk wordt!

Wat doet ons notariskantoor?
Ons notariskantoor maakt de officiële overdrachtsakte en de hypotheekakte klaar. Daarvoor moet er veel worden gecontroleerd: Mag de verkoper wel verkopen? Zit er een hypotheek op het huis? Zijn er misschien 'vreemde" dingen met het huis aan de hand, zoals een recht van overpad voor de buren?

Ook zorgt ons notariskantoor ervoor dat uw geld goed beschermd is, door voor en na het ondertekenen van de akten steeds te controleren of alles nog klopt: heeft de verkoper de woning niet stiekem al aan een ander verkocht en is hij niet failliet gegaan? Pas als blijkt dat er geen problemen zijn, krijgt de verkoper zijn geld.

Zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos eigenaar wordt.

Ik wens u heel veel plezier met het vinden van uw droomhuis.

mr. A (Adam) Elzinga

Notarisadamelzinga AWBZ

Notariskantoor mr. Adam Elzinga
Dr. Nassaulaan 8
9401 HK Assen
Tel: 0592-311550
http://www.notariskantooradamelzinga.nl
Notarisadamelzinga FacebookFacebook: notariskantoor mr. Adam Elzinga
Notarisadamelzinga TwitterTwitter: @notaris_assen