06-23-2017Wie is wie deel 2

 

Adam Elzinga           Kor Haanstra                  


               
Willemijn Blom
Adam Elzinga   Leonie Gorter    Jolenta Wolting

Zoals vorige keer afgesproken, zou ik nog een aantal andere collega’s voorstellen. Ook dit zijn collega’s met een eigen specialisatie, met veel kennis en die doen waarin zij goed zijn.
In een vorige column hebben Kor Haanstra en Willemijn Blom zich al aan u voorgesteld. Nu is het de beurt aan Leonie Gorter en Jolenta Wolting. Ook zij maken onderdeel uit van het Superteam van notariskantoor mr. Adam Elzinga!

Ik ben Leonie Gorter. Ik maak diverse soorten akten (meestal huisoverdrachten en hypotheken). Ook ben ik op kantoor verantwoordelijk voor de boekhouding.

Een notariskantoor beheert veel geld voor klanten: denk maar eens aan de koopsom van een huis: het notariskantoor zorgt ervoor dat bij woningoverdrachten het geld van de koper en verkoper veilig en gegarandeerd is. Verkoper kan er dan ook op vertrouwen dat het geld van de koper (en zijn hypotheekbank) op de speciale veilige bankrekening van de notaris staat en de koper mag er op vertrouwen dat pas na alle controles het geld aan de verkoper wordt overgemaakt.

Ik ben Jolenta Wolting en ik ben receptioniste en secretaresse op notariskantoor mr. Adam Elzinga. Ik werk daar nu alweer ruim een half jaar.
De meeste mensen kennen mij omdat ik het eerste aanspreekpunt ben: ik neem de telefoon op en zorg voor de ontvangst van klanten. Maar ik doe natuurlijk nog meer! U wilt een opsomming? Ik zorg ervoor dat de afspraken goed in de agenda komen, ik zorg voor de administratie van de akten, ook maak ik dossiers aan en ondersteun de notaris en collega’s bij hun werk. Kortom teveel om allemaal op te noemen: ik verveel me dus geen moment op kantoor!

 

Notarisadamelzinga AWBZ
Notariskantoor mr. Adam Elzinga
Dr. Nassaulaan 8
9401 HK Assen
Tel: 0592-311550
http://www.notariskantooradamelzinga.nl
Notarisadamelzinga FacebookFacebook: notariskantoor mr. Adam Elzinga
Notarisadamelzinga TwitterTwitter: @notaris_assen