20-08-2013Notaris helpt Drentse woningmarkt

Startersmanifestatie DrentheDe provincie Drenthe en de Drentse gemeenten hebben het initiatief genomen om de Drentse woningmarkt een duwtje in de rug te geven. 

Notarissen, waaronder dus ook notariskantoor Adam Elzinga, de makelaardij, financiële instellingen, woningcorporaties, Marketing Drenthe en de bouw- en duurzaamheidssector in Drenthe hebben zich aangesloten bij dit initiatief! Dit heeft geleid tot de start van het Drents Woningmarktoffensief. Allemaal met dezelfde gedachte:

Wat kan elke partij doen om de woningmarkt en de werkgelegenheid in deze voor Drenthe zo belangrijke sector op gang te helpen?

Welke maatregelen of programma's kunnen versneld worden?

Hoe houden we het wonen in Drenthe toegankelijk?


De Startersmanifestatie Krant hierover in interview met Notaris Adam Elzinga:
Notaris Adam Elzinga: , Als notaris in Assen heb ik natuurlijk graag meegewerkt. Iedereen weet dat starters op de woningmarkt erg belangrijk zijn voor het weer op gang helpen en houden van de woningmarkt. Het is voor hen een heel bijzonder moment, de aankoop van hun eerste woning. Het is ook leuk om als notaris daaraan mee te werken en de officiële akten uit te leggen op een begrijpelijke en niet stoffige manier.

Lees hier alles over dit geweldige initiatief en het gehele interview met Notaris Adam Elzinga.


Notariskantoor mr. Adam Elzinga
Dr. Nassaulaan 8
9401 HK Assen
Tel: 0592-311550
http://www.notariskantooradamelzinga.nl
Notarisadamelzinga FacebookFacebook: notariskantoor mr. Adam Elzinga
Notarisadamelzinga TwitterTwitter: @notaris_assen