22-08-2014Kor Haanstra & Willemijn Blom

Adam Elzinga
Mr. Adam Elzinga

Het gebeurt soms dat klanten denken dat ik als notaris alles zelf doe. Op zich wel te begrijpen omdat ik meestal de akten teken, maar ik sta gelukkig niet alleen. Ik doe veel besprekingen en maak ook zelf veel akten, maar ik heb natuurlijk ook meerdere medewerkers. Dit zijn collega’s met een eigen specialisatie die veel weten en doen waarin zij goed zijn. Vandaag stel ik twee van hen voor. Zij leggen zelf uit welk werk zij doen. Natuurlijk heb ik nog meer medewerkers en die komen zeker een volgende keer aan bod. Met z’n allen vormen wij een Superteam waar we trots op zijn!

 

Kor Haanstra
Kor Haanstra

Ik ben Kor Haanstra. Officieel ben ik “klerk”, maar dat vind ik zelf een ouderwetse term en die gebruik ik dan ook liever niet.
Ik doe op ons kantoor samen met andere collega’s alles wat met registergoederen te maken heeft. Dat betekent de overdracht van bijvoorbeeld een huis, appartement, bedrijfsgebouw en een enkele keer zelfs een schip!
Omdat ik veel ervaring heb, zorg ik er altijd voor dat eventuele problemen tijdig worden opgemerkt en opgelost, zodat u zonder zorgen eigenaar kunt worden. Laat dat maar aan mij over. Ik regel het graag en met veel plezier voor u!

 

Willemijn Blom
Mr Willemijn Blom

Ik ben Willemijn Blom en ik ben kandidaat-notaris. Het komt er op neer dat ik eigenlijk hetzelfde werk doe als een notaris en hem kan vervangen als hij bijvoorbeeld op vakantie is. Mijn specialisatie is familierecht en dat betekent dat ik testamenten, levensvolmachten, erfenissen en andere zaken op dat gebied regel. Het leuke hieraan vind ik dat ik mensen kan helpen met het nemen van beslissingen die soms lastig voor hen zijn, maar die ook veel problemen kunnen voorkomen. En met goed advies kan ik ook nog zorgen voor besparing van erfbelasting. Kortom: maak eens een afspraak om uw situatie door te nemen. Ook ik sta graag en met plezier voor u klaar!

Notariskantoor mr. Adam Elzinga
Dr. Nassaulaan 8
9401 HK Assen
Tel: 0592-311550
http://www.notariskantooradamelzinga.nl
Notarisadamelzinga FacebookFacebook: notariskantoor mr. Adam Elzinga
Notarisadamelzinga TwitterTwitter: @notaris_assen