26-09-2017Open huizen dag

30 september aanstaande is de landelijke Open Huizen Dag: een dag waarop u weer zonder afspraak een aantal te koop staande huizen kunt bekijken.

Nog steeds lage hypotheekrente!

Omdat de hypotheekrente momenteel nog steeds heel erg laag is, blijkt het kopen van een huis uiteindelijk vaak nog steeds veel voordeliger te zijn dan het huren van een huis. Vraag bij de hypotheekadviseur maar eens om een en ander voor u uit te rekenen en te vergelijken.

Aankoopmakelaar
Om u goed voor te bereiden is het verstandig om ook eens over de inschakeling van een aankoopmakelaar na te denken. Omdat er momenteel best wel druk ontstaat op de woningmarkt moeten kopers steeds vaker snel beslissen. Een aankoopmakelaar kan u helpen bij het bepalen van de strategie en de prijsonderhandelingen, zodat het huis niet aan uw neus voorbij gaat.

Notariskantoor
En natuurlijk is het ook goed om alvast na te denken over welke notaris de overdracht van uw huis moet doen.
Mijn notariskantoor neemt de tijd voor u en zorgt op een begrijpelijke manier voor alle notariszaken die komen kijken bij de aankoop van uw huis.
Hoe? Mijn notariskantoor plant de afspraak voor de officiële overdracht van een huis altijd ruim in (meer dan een uur). Op die manier is er voldoende tijd om aan u alle belangrijke zaken uit te leggen die komen kijken bij het kopen van een huis en is er voldoende tijd voor u om vragen te stellen.
Wij maken van één van de belangrijkste aankopen in uw leven dus geen haastwerk.

Meer weten?
Als u meer wilt weten over mijn kantoor, dan kunt u het kantoor eens opzoeken op Facebook of de website. Zo krijgt u alvast een beetje een beeld van wat ons kantoor voor u kan doen en wie er allemaal gaan werken aan de overdracht van uw droomhuis.

Mijn medewerkers en ik wensen u alvast heel veel plezier met het vinden van uw droomhuis en helpen u daarna dus heel graag bij de officiële overdracht!

EN leuk om te weten: voor alle kopers die de officiële overdracht van hun droomhuis door ons kantoor laten doen is er een leuk cadeautje beschikbaar.

Adam Elzinga

Adam Elzinga


Notariskantoor mr. Adam Elzinga
Dr. Nassaulaan 8
9401 HK Assen
Tel: 0592-311550
www.notariskantooradamelzinga.nl
Adam Elzinga FacebookFacebook: notariskantoor mr. Adam Elzinga
Adam Elzinga TwitterTwitter: @notaris_assen