29-09-20161 oktober: Open Huizen Dag

1 oktober is het weer zover: de landelijke Open Huizen Dag: een dag waarop u zonder afspraak een aantal te koop staande huizen kunt bekijken.
Een mooie kans om eens te gaan kijken of u het huis van uw dromen kunt vinden!

Lage hypotheekrente
Omdat de hypotheekrente momenteel heel erg laag is, zijn er huizen die betaalbaarder blijken te zijn dan gedacht. Bij de hypotheekadviseur kunt u daarover informatie vragen.

En stel dat u een huis vindt dat aan al uw verwachtingen voldoet en dat dit ook haalbaar is qua hypotheek. Dan is het tijd om een notariskantoor te zoeken dat er voor zorgt dat u eigenaar wordt.
Het is dan goed om te weten dat ons notariskantoor de tijd neemt voor u en op een goede, maar ook leuke en begrijpelijke, manier zorgt voor alle notariszaken die komen kijken bij de aankoop van uw huis.
Hoe? Mijn notariskantoor plant de afspraak voor de officiële overdracht altijd ruim in (meer dan een uur), zodat er voor u alle tijd is om alles uitgelegd te krijgen en de officiële overdracht van uw droomhuis dus geen haastwerk wordt, het is immers één van de belangrijkste aankopen in uw leven!

Ons notariskantoor controleert een heleboel zaken en maakt de officiële akten klaar:
Mag de verkoper wel echt verkopen? Zit er ook een hypotheek op het huis? zo ja dan zorgt ons kantoor dat die ten tijde van de officiële overdracht door de verkoper wordt afgelost, zodat u als koper daar niet aansprakelijk voor wordt.

Ook zorgt ons notariskantoor ervoor dat uw geld goed beschermd is, door voor en na het ondertekenen van de officiële akten steeds te controleren of alles nog klopt: heeft de verkoper de woning niet stiekem al aan een ander verkocht en is hij niet failliet gegaan? Pas als blijkt dat het allemaal goed is gegaan en u als koper echt helemaal eigenaar bent geworden, krijgt de verkoper zijn geld.

Ons notariskantoor wenst u heel veel plezier met het vinden van uw droomhuis en helpt u heel graag bij de officiële overdracht.

EN leuk om te weten: voor alle kopers die de officiële overdracht van hun droomhuis door ons kantoor laten doen is er een leuk cadeautje beschikbaar.

mr. A (Adam) Elzinga

Notarisadamelzinga AWBZ

Notariskantoor mr. Adam Elzinga
Dr. Nassaulaan 8
9401 HK Assen
Tel: 0592-311550
http://www.notariskantooradamelzinga.nl
Notarisadamelzinga FacebookFacebook: notariskantoor mr. Adam Elzinga
Notarisadamelzinga TwitterTwitter: @notaris_assen